Šta FIAT planira za model 500 u 2015?

U Italiji su snimljeni delimično maskirani prototipovi FIAT-a 500 koji nagoveštavaju da italijanski proizvođač namerava da uskoro osveži svoj najmanji model.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 31.12.2014.

14:26

Default images

Savremena verzija modela 500 predstavljena je još 2007. godine. Osim što je kupcima povremeno nudio različite specijalne serije ovog automobila, FIAT nije menjao dizajn osnovnog modela.

Posle sedam godina prodaje, većina proizvođača bi zamenila aktuelni model novom generacijom a pre toga, automobil bi pretrpeo bar jednu restilizaciju.

Italijani su očigledno smatrali da je dizajnersko rešenje obnovljenog FIAT-a 500 toliko uspešno da njegov izgled ne treba menjati.
Foto: worldcarfans.com
Međutim, najnovije "špijunske" fotografije najavljuju da bi FIAT u 2015. mogao da predstavi redizajn aktuelnog modela.

S obzirom da kamuflaža sakriva detalje prednjeg dela automobila, kao i zadnje farove i branike, očekujemo da će ovi elementi biti promenjeni.
Foto: worldcarfans.com
FIAT 500 će verovatno pretrpeti i minimalne stilske korekcije enterijera, dok bi motori iz postojeće palete trebalo da budu ekonomičiji.

Preostaje nam da budemo strpljivi i sačekamo neki od većih sajmova automobila u 2015. da bismo saznali šta FIAT planira sa modelom 500 u godini koja je pred nama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: