MINI: 5 modela puna kapa

Posle vesti da će MINI Coupe i Roadster prestati da se proizvode 2015, iz BMW-a stiže najava da će aktuelna porodica MINI automobila u budućnosti ostati bez tri člana.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 28.11.2014.

13:05

Default images

Član upravnog odbora BMW-a, Peter Schwarzenbauer, izajvio je da će gama marke MINI biti svedena na 5 modela.

Schwarzenbauer nije precizirao koji automobili će preostati u ponudi nakon najavljene čistke, ali je rekao da će svaki od tih modela imati jedinstvene karakteristike po kojima će se izdvajati od ostalih vozila u MINI gami.

Posle najave da bi MINI Coupe i Roadster mogli da ostanu bez naslednika i nagoveštaja da bi ovim modelima trebalo da se pridruži i Paceman, dolazi se do zaključka da će se buduća paleta MINI-ja sastojati od hečbeka sa 3 i 5 vrata, kabrioleta, te modela Countryman i Clubman.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: