Zavirite u Peugeot 108

Sa spoljašnjim izgledom modela 108 mogli smo da se upoznamo još u februaru kada je ovaj mali gradski automobil imao internet prezentaciju, ali smo tada ostali uskraćeni za fotografije njegovog enterijera.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 29.04.2014.

12:17

Default images

U međuvremenu, Peugeot 108, kao i nove generacije dva sestrinska modela, Citroena C1 i Toyote Aygo, imali su svetsku premijeru na ženevskom auto-salonu. Za razliku od prethodnika koji su imali sličan dizajn spoljašnjosti, druge generacije ovih automobila međusobno se razlikuju.

Toyota je prva od tri brenda objavila fotografije unutrašnjosti svog automobila, a zahvaljujući britanskom magazinu WhatCar u prilici smo da zavirimo i u enterijer modela Peugeot 108.

Za razliku od spoljašnjosti, Peugeot 108 i Toyota Aygo imaju veoma sličan dizajn u kabini. Očigledno je da su dva proizvođača želela da tržištu ponude modele koji će spolja biti autentični, dok su se, radi uštede u proizvodnji, opredelili za gotovo identičan enterijer.

WhatCar je i ovog puta okupio grupu vozača i ljubitelja automobila, kao i potencijalne kupce. Oni su izneli svoje prve utiske, ne samo o enterijeru, već i o automobilu u celini.

Vozači koji su učestvovali u anketi uglavnom su bili zadovoljni dizajnom i funkcionalnošću kabine 108-ice, a najviše im se svideo multimedijalni sistem sa ekranom osetljivim na dodir i pomični platneni krov, koji će biti dostupni u skupljim paketima opreme. Zamerke su se odnosile na sitnice, kao što je neodstatak "city" funkcije na servoupravljaču, ali i na jeftine plastične materijale u kabini.

Pogledajte anketu koju je sproveo WhatCar, a vaše utiske o ovom automobilu možete izneti u komentarima:



Saznajte više o modelu Peugeot 108.

Pročitajte o novoj Toyoti Aygo.

Pročitajte o novoj generaciji Citroena C1.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: