Nissan Juke za 2014.

Na sajmu automobila u Ženevi premijeru je imao restilizovani Nissan Juke.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 07.03.2014.

10:43

Default images

Izmene koje je japanski porizvođač načinio na svom najmanjem krosover modelu nisu bitno promenile njegov izgled. Gornji segmenti farova preoblikovani u stilu Nissana 370Z, a radi bolje osvetljenosti puta ugrađene su ksenonske sijalice.

Diskretni redizajn pretrpeli su i maska hladnjaka i prednji branik, a u spoljne retrovizore ugrađeni su LED pokazivači pravca.
Restilizovana su i stop svetla koja su takođe dobila LED tehnologiju, a preoblikovan je i zadnji branik. U ponudi su i stakleni krov, nove alu felne i boje karoserije, kao i prošireni program personalizacije po želji kupca.

Verzija sa prednjim pogonom sada ima veći kapacitet prtljažnika koji iznosi 354 l.
Do promena je došlo i na planu motorizacije. Postojeći 1.6 litarski benzinac sa 117 ks zamenjen je 1.2 litarskom DIG-T turbo-punjenom jedinicom koja proizvodi 115 ks (85 kW) uz maksimalni obrtni moment od 190 Nm.

Motor može biti povezan sa šestobrzniskim manuelnim ili novim CVT Xtronic menjačem sa kontinualno promenljivim sistemom prenosa. U ponudi su verzije sa prednjim i pogonom na sve točkove.
U Nissanu kažu da će Juke za 2014. stići u prodajne salone tokom leta.

Više fotografija sa salona u Ženevi možete pogledati u Galeriji.

Pratite naš specijal o Sajmu automobila u Ženevi 2014.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

22 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: