Predstavljen Lexus RC 350 F Sport

Lexus će kupcima modela RC 350 ponuditi paket unapređenja koji treba da pojačaju sportski imidž ovog automobila.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 28.02.2014.

15:03

Default images

Za sve one koji bi da voleli da njihov Lexus RC 350 kod posmatrača ostavi utisak moćnijeg i snažnijeg automobila, japanski proizvođač predstavio je dodatni F Sport paket.

Sa novim estetskim dodacima, poput mrežaste maske hladnjaka u stilu visokoperformantnog Lexusa RC F, Sport verzija izgleda agresivnije od standarnog RC kupea.
Paket uključuje i ekskluzivne 19 inčne alu felne, a volan i ručica menjača obloženi su kožom, baš kao i sportska sedišta čija crvena boja pruža osvežavajući kontrast crnom kokpitu.

Paketom F Sport obuhvaćeno je i AVS adaptivno oslanjanje i Lexus Dynamic Handling (LDH) sistem koji optimizuje ponašanje i performanse automobila u zavisnosti od uslova u vožnji i puta kojim se automobil kreće.
Poput standardne verzije i Lexus RC 350 F Sport pogonjen je 3.5 litarskim V6 motorom snage od 321 ks (236 kW), koja je na raspolaganju pri 6.400 o/min, i maksimalnim obrtnim momentom od 375 Nm, dostupnom na 4.800 obrtaja. Snaga se šalje na zadnje točkove pomoću osmostepenog automatskog menjača.

Prvi susret sa publikom Lexus RC 350 F Sport imaće na predstojećem ženevskom sajmu automobila.

Pročitajte više o modelu Lexus RC F.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: