Novak vozi novi Peugeot 308

Novak Đoković nedavno je postao ambasador brenda Peugeot, a generalni uvoznik i distributer automobila ove marke za Srbiju, Crnu Goru i Bosnu, kompanija Verano Motors, imala je zadovoljstvo da ugosti najuspešnijeg srpskog sportistu u svom salonu u Beogradu.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 30.01.2014.

09:16

Default images

Naš najbolji teniser iskoristio je priliku da se samo nekoliko dana nakon povratka sa Otvorenog prvenstva Australije upozna sa izloženim modelima francuskog proizvođača, a kako je trenutno u toku promocija novog modela, odabrao je Peugeot 308 kao automobil koji će koristiti kada boravi u Srbiji.

Ključeve novog Peugeota 308 predao mu je direktor kompanije Verano Motorsa, Milan Vukasović, poželevši mu sreću u nastavku sezone.
"Ponosni smo što je Novak izabrao da vozi najnoviji Peugeot 308, model koji će bez sumnje obeležiti ovu godinu", izjavio je Milan Vukasović.

Iz kompanije su pozvali sve zainteresovane da posete njihove salone i zakažu probnu vožnju nekog od Peugeot modela kako bi se bolje upoznali sa njegovim karakteristikama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: