Alfa Romeo Giulietta za 2014.

Na sajmu automobila u Frankfurtu, Alfa Romeo je predstavio osveženu Giuliettu. Pored manjih kozmetičkih promena na spoljašnjosti i dodatnih sadržaja u unutrašnjosti, u modelu za 2014. naći će i novi 2.0 JTDM 2 turbo-dizelaš.

Podeli

Od sredine 2010, pa do danas, prodato je 212.000 primeraka modela Alfa Romeo Giulietta.

Tri godine nakon što se pojavio u prodaji, automobil je neznatno restilizovan, a razlike u dizajnu uočavaju se tek pažljivim posmatranjem.

Maska hladnjaka redizajnirana je tako što je izmenjen raspored poprečnih lajsni, dok se amblem proizvođača čini nešto većim nego ranije.

Svetla za maglu su takođe veća, a u ponudi su i nove alu-felne dimenzija od 16 do 18 inča. Dodate su i tri nove boje spoljašnjosti: Bronze, Anodizzato Blue i Moonlight Pearl.

Putnicima će biti dostupan Uconnect multimedijalni sistem sa 5 ili 6,5 inčnim ekranima osetljivim na dodir, a u ponudi su i novi dezeni i boje materijala kojima su obloženi instrument tabla, sedišta i obloge vrata u unutrašnjosti automobila. Poboljšana je i organizacija prostora u prtljažniku za smeštaj stvari.

Poslednja, ali ne i najmanje važna stavka Giuliette za 2014. jesti novi motor. Reč je o 2.0 JTDM 2 turbo-dizel agregatu sa 150 ks (110 kW) i 380 Nm maksimalnog obrtnog momenta dostupnih pri 1.750 o/min.

Pogledajte galeriju fotografija sa sajma u Frankfurtu.

Pratite naš specijal - Sajam automobila u Frankfurtu 2013.

Vozili smo: Alfa Romeo Giulietta 1.4 Potenza.

strana 1 od 51 idi na stranu