Opel Corsa za 2014. ličiće na Adama

Iako je i sedam godina u današnje vreme predug period da jedan model opstane na tržišti, Opel će i u 2014. nastaviti da prodaje Corsu "D" koja je predstavljena još 2006. Ipak, kupcima će bit ponuđen osvežen automobil koji će biti poboljšan u odnosu na aktuelnu verziju.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 30.08.2013.

10:23

Default images

Opel je na test prototipu prikrio detalje spoljašnjosti koji će biti redizajnirani, ali se lako može zaključiti da će maska hladnjaka i farovi restilizovane Corse biti oblikovani po ugledu na model Adam.

Rešetka maske biće pozicionirana niže nego kod Corse koju Opel trenutno nudi kupcima, a shodno tome promeniće se i pozicija hromirane lajsne u čijem se središtu nalazi amblem nemačkog proizvođača. Farovi će najverovatnije biti manji i po obliku slični onima koje je Opel ugrađuje u model Adam.
Foto: carscoop.blogspot.com
Iako na fotografiji zadnji deo automobila (u pitanju je verzija sa 3 vrata) izgleda nepromenjen, treba imati u vidu da je reč o prototipu koji još uvek može pretrpeti određene promene, a realno je očekivati redizajn stop svetala. Pretpostavlje se da će Opel uneti izmene i u unutrašnjost Corse za 2014, i to pre svega u dizajnu centralne konzole.

U skladu sa vladajućim trendovima, motori bi trebalo da imaju poboljšanu ekonomičnost i da manje zagađuju sredinu.

Vozili smo Opel Adam 1.4 Glam/Enjoy Chic.

Pročitajte o modelu Opel Insignia OPC za 2014.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: