Infiniti Q50 u Srbiji sa posebnom cenom

Specijalno za kupce u Srbiji, novi Infiniti model, dostupan je po promotivnim uslovima i cenom od 34.800 evra.

Automobili

Izvor: B92

Subota, 29.06.2013.

15:11

Default images

Uvoznik i serviser automobila Infiniti za Srbiju saopštio je da od 1. jula, kada i u drugim evropskim državama, stupa na snagu cenovnik za novu premijum limuzinu, Q50. Kupcima u Srbiji ovaj automobil nudi se po specijalnim promotivnim uslovima i po posebnoj startnoj ceni – od 34.800 evra za verziju sa 2.2 litarskim dizel motorom sa170 KS i maksimalnim obrtnim momentom od 400 Nm.

"Verzija po ovoj ceni i sa ovim dizel motorom, biće i najzanimljivija kupcima u Srbiji, jer, osim atraktivnog dizajna i performansi, nudi i pregršt opreme koja se kod konkurenata po pravilu doplaćuje", kaže direktor prodaje Infiniti vozila u Srbiji, Miloš Stefanović.

Spisak standardne opreme pojačan je, između ostalog, stop/start sistemom, posebnim presvlakama za sedišta, kamerom koja se aktivira pri vožnji i parkiranju unazad, mogućnošću izbora različitih načina vožnje (Drive mode selector), Bluetooth povezivanjem za telefon...
Osim toga Infiniti Q50 po navedenoj ceni opremljen je i tempomatom, limitatorom brzine, Infiniti InTouch multimedijalnim sistemom (sa dva odvojena intuitivna ekrana osetljiva na dodir, od 8 i 7 inča), sa dva USB priključka, dvozonskim klima uređajem i kožom obloženim multifunkcionalnim volanom.

U paket spada i otključavanje i ulazak u automobil bez ključa (Keyless entry), uz taster za startovanje motora, elektropomični spoljni retrovizori sa grejanjem, halogeni farovi sa automatskom nivelacijom i dnevnim svetlima, LED prednja i zadnja svetla za maglu, TPMS – sistemom za praćenje pritiska u pneumaticima (sa upozorenjem na pad pritiska) i dr.

Infiniti EV odložen za 2020. godinu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: