Astra je novi test automobil u Top Gear-u

Kako saznajemo, novi "reasonably priced car" koji u emisiji Top Gear voze poznate ličnosti od sledeće sezone biće Vauxhall/Opel Astra.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 28.06.2013.

16:03

Default images

Iako se spekulisalo da bi novi automobil "sa umerenom cenom", u kojem zvezde iz javnog života odmeravaju svoje trkačke sposobnosti, mogla biti Dacia Sandero, izbor je pao na Astru.

Vauxhall Astra zameniće dosadašnji test automobil, Kiju Cee'd koja je tu ulogu imala od 2011. godine. Pre nje slavne ličnosti jurile su pistom vozeći Suzuki Lianu (2002-2005.) i Chevrolet Lacetti (2006-2010.).

BBC je najavio da će prva epizoda iz nove, 20. sezone biti emitovana u nedelju 30. juna. Među prvim vozačima koji će se oprobati u Astri su i pevačica Joss Stone, Brian Johnson iz benda AC/DC, britanski bokser David Haye, engleski glimac i zvezda serije Game of Thrones, Charles Dance.

Pročitajte najavu nove sezone serijala Top Gear.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: