Više od 160.000 posetilaca na Sajmu

Ovogodišnji, 51. međunarodni salon automobila i 7. međunarodni sajam motocikala posetilo je više od 160 000 ljubitelja automobilizma, što je znatno više nego na prethodnom Salonu automobila.

Automobili

Izvor: B92

Nedelja, 31.03.2013.

14:20

Default images

Ovogodišnji međunarodni salon automobila, uprkos teškoćama u kojima se poslednjih godina nalazi automobilska industrija u Evropi, padu kupovne moći stanovništva i krizi u zemlji i svetu, izazvao je veliko interesovanje izlagača i posetilaca.

Na sajmu je učestvovalo više od 400 izlagača. Posetioci su u halama 1, 1A, 2A, 2C, 3, 4 i 5 Beogradskog sajma imali priliku da vide 51 domaću premijeru automobila i 58 premijernih modela motocikala, uključujući i delove, opremu i brojne prateće i stručne programe.

Ovogodišnji Salon automobila biće zapamćen i po najvećem broju nagrada za posetioce otkako se organizuje Salon automobila u Beogradu.

Poslednjeg dana manifestacije biće izvučene glavne nagrade. Najsrećniji posetilac 51. međunarodnog salona automobila, u nagradnoj igri u kojoj su mogli da učestvuju svi posetioci sa kupljenim ulaznicama, dobiće najnoviji model automobila FIAT-a Panda 1. 2 Lounge, koju poklanjaju FIAT Automobili Srbija i Beogradski sajam.

Najsrećnijim učesnicima 7. sajma motocikala “Motopassion“ biće dodeljene tri nagrade: Motocikl “Keeway out look 150”, komplet moto opreme “Dainese” i “Keeway” kaciga mod.39.

Pratite naš specijal o Sajmu automobila u Beogradu 2013.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: