Opel Antara od 19.542 evra

Opel je kupcima u Srbiji ponudio nekoliko verzija SUV modela Antara po specijalnim cenama.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 29.03.2013.

13:35

Default images

Antara sa pogonom na prednje točkove, manuelnim šestostepenim menjačem i 2.4 litarskim benzinskim motorom sa 123 kW/167 ks košta 19.542 evra. Verzija sa 2.2 litarskim dizel agregatom koji razvija 120 kW/163 ks, Start/Stop sistemom, pogonom na prednje točkove i šestostepenim manuelnim menjačem može se nabaviti po ceni od 20.988 evra.

Obe varijante opremljene su Enjoy paketom koji uključuje: elektronski dvozonski klima uređaj, kožni volan, kožnu ručicu menjača, grejanje prednjih sedišta, centralni prednji naslon za ruku, aluminijumske felne od 17 inča, zatamnjena stakla, elektropodesive bočne retrovizore sa grejačima, električne prednje i zadnje podizače prozora, metalik krovne šine, električnu parking kočnicu, šest vazdušnih jastuka, ESP, ABS, prednja svetla za maglu, pomoć pri kretanju uzbrdo, radio/CD/ MP3 40 sa 7 zvučnika i USB priključkom...

Opel Antara sa 4x4 pogonom, automatskim šestostepenim menjačem i 2.2 litarskim dizel motorom od 120 kW/163 ks dostupna je po ceni od 25.999 evra. Pored opreme sadržane u Enjoy paketu, ova verzija Antare dolazi u metalik boji i sa putnim računarom, prednjim i zadnjim parking senzorima, tempomatom, grafičkim Info-displejom i alu felnama od 18 inča.

Opel Antara Cosmo, sa pogonom na svim točkovima, automatskim šestostepenim menjačem i 2.2 litarskim motorom od 120 kW/163 ks košta 29.186 evra.

Ovaj paket opreme sadrži i: putni računar, prednje i zadnje parking senzore, tempomat, grafički Info-displej, aluminijumske točkove od 18 inča, senzor za kišu, centralni naslon za ruku (i pozadi), sedišta u kombinaciji koža-platno, dodatne hromirane dekore na spoljašnosti, bi-ksenon svetla, uređaj za pranje farova, elektropreklopive grejane retrovizore, sistem za kontrolu pritiska u gumama, unutrašnji retrovizor sa funkcijom protiv zaslepljivanja.

Pročitajte o srpskoj premijeri modela Opel Cascada.

Pročitajte o nastupu Opela na beogradskom salonu automobila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: