Fordova sajamska ponuda

Ford je za posetioce beogradskog auto-salona pripremio četiri premijere. Publika ima priliku da vidi redizajnirani model Fiesta, Ford B-MAX, unapređeni SUV model Kuga i novi Transit.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 22.03.2013.

09:25

Default images

Na štandu Fprda u hali 1 izložena je Fiesta u novom ruhu – sa izmenjenim prednjim delom, novim svetlosnim grupama pozadi, delimično preuređenim enterijerom, novom opremom i brojnim tehničkim inovacijama koje se ne uočavaju na prvi pogled.
Nova Ford Fiesta
Na sajmu su predstavljene dve verzije - sa novim EcoBoost jednolitarskim turbo-benzinskim motorom sa125 KS i opremom Titanium, po akcijskoj sajamskoj ceni od 15.575 evra, i verzija sa novim 1.5 litarskim dizelašem sa 75 KS, takođe paketom Titanium koji ima sajamsku cenu od 14.935 evra.

Redizajnirana Fiesta sa novim motorima i nekoliko originalnih tehničkih rešenja, ima početnu cenu od 9.990 evra, koliko treba izdvojiti za model sa 5 vrata, benzinskim motorom od 1.25 litara, 82 KS, opremom Ambiente i manuelnim klima uređajem.
Novi Ford Kuga
Novi dizajn, nove motore i opremu dobio je i model Kuga, koji se na Fordovom štandu u hali 1 može videti u verziji sa pogonom na obe osovine, EcoBoost benzinskim motorom od 1.6 litara od 180 KS, dodatno obogaćenim paketom opreme Titanium i akcijskom cenom od 33.965 evra.

Nova Kuga se može kupiti već za 22.100 evra, koliko košta varijanta sa pogonom na prednje točkove, benzinskim EcoBoost motorom od 1.6 litara,150 KS i paketom opreme Trend.
Ford B-MAX
Potpuno nov model na sajmu, ali i u Srbiji, je B-MAX, kompaktno monovolumensko vozilo sa inovativnim rešenjem za otvaranje zadnjih vrata (bez takozvanog B stuba – između prednjih i zadnjih vrata).

Izložena je verzija sa benzinskim motorom od 1.4 litra, 90 KS i paketom opreme Trend, po sajamskoj ceni od 13.960 evra. U Fordu napominju da i ovaj model ima nižu početnu cenu, pa se, uz akcijski popust, može kupiti već za 11.200 evra (s benzincem od 1.4 litra i opremom Ambiente).
Ford B-MAX
Nedugo posle svetske premijere na auto-salonu u Ženevi, na beogradsko sajmište stigla je i nova generacija lakog komercijalnig vozila Transit.

Na 51. salonu izložena je putničko-kombinovana verzija Custom Kombi 310L sa osam sedišta (+ vozačkim), dizel motorom od 2.2 litra, 155 KS i opremom Trend.
Ford Transit Custom Kombi
Sajamski eksponat ima akcijsku cenu od 22.350 evra, bez PDV-a. Transit Custom Kombi iste konfiguracije, ali sa nešto slabijom verzijom 2.2 litarskog dizelaša od 100 KS, košta od 19.260 evra, takođe bez PDV-a.

Pratite naš specijal o Sajmu automobila u Beogradu 2013.

Pogledajte galeriju fotografija sa ovogodišnjeg sajma automobila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: