BMW uvodi četvorogodišnju garanciju

BMW je za kupce automobila u Srbiji obezbedio standardnu četvorogodišnju garanciju. Kampanja „4 godine kao standard“ podrazumeva garanciju i besplatno servisiranje svih BMW modela na 4 godine, a uključuje i povoljne uslove otkupa korišćenih vozila i finansiranja.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 14.09.2012.

17:01

Default images

U BMW-u objašnjavaju da nova pogodnost podrazumeva 4 godine garancije (ili 100.000 pređenih kilometara) i 4 godine besplatnog redovnog servisiranja (ili 100.000 km) za sva nova BMW vozila.

Osim toga, u saradnji sa BMW Financial Services, kupcima se nude povoljni uslovi finansiranja i usluge kasko osiguranja i osiguranja od autoodgovornosti koje BMW pruža u saradnji sa svojim partnerom, kompanijom Delta Generali.

U okviru kampanje „4 godine kao standard“, BMW takođe vrši i otkup klijentovog starog vozila, u zamenu za novo.

Pročitajte o konceptu BMW Active Tourer sa pogonom na prednjim točkovima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: