VW Beetle R-Line

Nova Volkswagenova “buba” od sada je bogatija i za R-Line verziju. Dostupni su paketi za unapređenje eksterijera i enterijera, a oba su bazirana na vrhunskoj Sport verziji ovog automobila.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 13.09.2012.

12:55

Default images

Ako se izuzmu širi točkovi i pneumatici, oba paketa sastoje se isključivo od kozmetičkih intervencija na automobilu.

Elementi eksterijera mogu se kombinovati sa bilo kojom od dvanaest ponuđenih boja karoserije, dok je unutrašnjost dostupna samo u jednoj stilskoj verziji.
“Buba” R-Line ima drugačije dizajniran prednji branik na kojem su bočni otvori za vazduh odvojeni od centralnog, dok se ispod pokazivača pravca nalazi hromirani ukrasni detalj.

Ovaj model od standardne “bube” razlikuje se i po drugačijim dodacima na pragovima, po retrovizorima koji su u boji karoserije i po zadnjem difuzoru.
Za svaki slučaj, na krilima automobila nalazi se i R-Line logo, a tu su i posebno dizajnirani 18 inčni alu točkovi.

Kao opcija, dostupne su i Tornado felne dimenzija 19 inča i visokoperformantni 235/40 pneumatici.
U unutrašnjosti, sedišta su presvučena specijalnim materijalom koji omogućava bolje provetravanje tkanine. Kao opcija dostupna su i kožna sedišta.

U obe varijante, volan, ručica menjača i ručne koćnice presvučeni su kožom, dok su pedale nožnih komandi od nerđajućeg čelika.
Volkswagen Beetle R-Line u Nemačkoj je u ponudi sa tri pogonske jedinice, 1.4 litarskim TSI agregatom sa 160 ks, 2.0 litarskim TSI motorom sa 200 ks, kao i sa 2.0 TDI dizel motorom sa 140 ks.

Cena spoljašnjeg paketa startuje od 1.290 evra, dok je za unutrašnji potrebno izdvojiti minimum 1.675 evra. U Volkswagenu nisu saopštili kada će R-Line paketi biti dostupni i na drugim tržištima.

Pročitajte o "bubi" na električni pogon.

Pročitajte o podvodnoj "bubi".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

22 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: