Novi Mercedes A klase u Srbiji

Svoju srpsku premijeru nova Mercedesova A klasa imala je u utorak 4. septembra u Beogradu. Cena ovog automobila na našem tržištu kreće od 20.898 za model A180 sa benzinskim motorom.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 06.09.2012.

15:30

Default images

Novi Mercedes A klase predstavljen je pod sloganom “Puls nove generacije”, uz prisustvo ljubitelja ove premijum marke automobila, poznatih ličnosti iz javnog života i drugih zvanica.

Nakon premijere, Mercedesov novi model iz kompaktnog segmenta vozila izložen je na platou ispred Tržnog centra Delta City, u Beogradu, do utorka 11. septembra 2012. godine.
Svi zainteresovani ljubitelji Mercedesa moći će u tom periodu da vide uživo ovaj automobil, a imaće i ekskluzivnu priliku da testiraju novi model.

Registracija za test vožnju dostupna je na internet stranici Mercedes-Benz Srbija i Crna Gora kao i putem call centra.
Inače, paviljon sa novom Mercedesovom A klasom krstari od početka juna 2012. evropskim kontinentom i do sada je gostovao na mnogobrojim modnim događajima i trgovima glavnih gradova, a sada je po prvi put u ovom delu Evrope.

Reč je o interaktivnom paviljonu futurističkog i dinamičnog izgleda, koji odslikava dizajn nove A klase.

Nova A klasa u ponudi je sa benzinskim i dizel motorima, u rasponu od od 80 kW (109 KS) do 155 kW (211 KS). Osnovna benzinska verzija košta od 20.898 evra, dok cena najjeftinijeg dizelaša kreće od 22.750 evra.

Pogledajte više fotografija sa premijere novog Mercedesa A klase u našoj Galeriji.

Vozili smo novi Mercedes A klase.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: