Početak prodaje 500L po planu

Planirani početak prodaje novog FIAT-ovog modela 500L neće kasniti, uprkos problemu sa završetkom infrastrukturnih radova, prenose italijanski mediji.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 29.08.2012.

10:15

Default images

Plasman FIAT-a 500L odvijaće se prema planiranom rasporedu. Ovaj automobil biće najpre ponuđen kupcima u Italiji i Francuskoj, u septembru, da bi se u oktobru 2012. našao i na tržištima ostalih evropskih zemalja.

U medijima se ranije spekulisalo da će zbog kašnjenja uplate ugovorenih 60 miliona evra od strane srpske vlade, kao i zbog nezavršene saobraćajnice koja povezuje fabriku u Kragujevcu sa autoputem, doći do odlaganja početka prodaje.

Italijanski mediji prenose i izjavu portparola FIAT-a, koji je rekao da je zakazan sastanak između potpredsednika te kompanije Alfreda Altavile (Altavilla) i srpskih zvaničnika, kako bi se pronašlo rešenje za infrastrukturne i druge probleme.

Nakon početka prodaje u Evropi, FIAT 500L biće plasiran i na severnoameričko tržište, početkom 2013, a moguće je i da će biti ponuđen i kupcima u Aziji.

Pročitajte o cenama FIAT-a 500L na našem tržištu.

Više informacija o modelu 500L možete naći u našem specijalu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: