VW Passat R-line

Volkswagenov R-line paket opreme sada je dostupan i u modelima Passat sedan i Passat karavan. Za razliku od sportske R verzije, R-line uključuje kozmetička, ali ne i mehanička poboljšanja na automobilu.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 03.05.2012.

10:48

Default images

Ovaj paket namenjen je onima koji žele sportski izgled svog vozila, bez povećanja snage postojećih motora, a pozicioniran je između Comfortline i Highline paketa opreme.

Passat R-line razlikuje se od regularnog modela najpre po prednjem braniku koji ima veći usisnik za vazduh i integrisana svetla za maglu.
Pragovi i donji delovi branika automobila dobili su hromirane ukrasne elemente, na poklopcu prtljažnika sedan verzije postavljen je mali spojler, dok se ovaj dodatak na karavan varijanti nalazi na zadnjoj ivici krova.

Spoljašnjost Passata R-line zaokružena je 17 inčnim Mallory alu felnama, a kao opcija moguće je dobiti i točkove od 18 inča.
I sedan i karavan verzije imaju spušteno oslanjanje za 15 mm u odnosu na standardni model.

Enterijer R-line Passata opremljen je sportskim sedištima od kvalitetnih materijala, srebrnim detaljima na instrument tabli i vratima, kožnim multifunkcijskim upravljačem i papučicama nožnih komandi od nerđajućeg čelika.
Kupcima koji ipak izaberu Comfortline ili Highline paket, Volkswagen je ponudio posebne dodatke u vidu R-Line Design paketa pomoću kojih mogu da izmene izgled svog automobila.

Cena R-Line Design dodataka u Nemačkoj iznosi 990 evra, dok je početna cena Passata R-line 30.225 evra.

Pogledajte galeriju fotografija Passata R-line.

Pročitajte o redizajniranom modelu Volkswagen Passat CC.

Pročitajte o novom modelu Passat Alltrack.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: