Radovi na autoputu kroz Beograd

Od nedelje 1. aprila zbog izvođenja radova na rehabilitaciji dela autoputa kroz Beograd, na deonici od petlje Konjarnik (kod Plavog mosta) do benzinske stanice “Mokri Lug”, u smeru Beograd – Niš, doći će do izmene režima saobraćaja. Za razliku od perioda 26-31. marta, kada je vozilima u smeru ka Nišu bilo dozvoljeno isključenje na petlji kod „Laste“, to od nedelje neće biti moguće.

Automobili

Izvor: B92

Subota, 31.03.2012.

16:51

Default images

Od nedelje, 1. aprila, od 12 časova za saobraćaj će biti zatvorena kompletna širina kolovozne trake u smeru od Beograda ka Nišu u dužini od 2.000 metara.

Saobraćaj će se odvijati dvosmerno delom autoputa koji je namenjen za smer kretanja od Niša ka Beogradu, prema postavljenoj privremenoj saobraćajnoj signalizaciji.

Vozila koja se kreću od Beograda ka Nišu, usmeravaju se kroz službeni prolaz posle petlje Konjarnik u suprotnu kolovoznu traku, gde nastavljaju da se kreću levom (preticajnom) saobraćajnom trakom sve do službenog prolaza neposredno ispred benzinske stanice “Mokri Lug”.

Nakon toga, vozila se vraćaju u kolovoznu traku namenjenu kretanju prema Nišu, odnosno u normalan režim saobraćaja.

Vozila koja se kreću od Niša prema Beogradu, zadržavaju svoj smer kretanja i koriste srednju i desnu saobraćajnu traku.

Iz “Puteva Srbije” napominju da će u ovoj fazi izvođenja radova biće onemogućeno isključenje vozila koja se kreću iz pravca Beograda ka Ulici Milošev Kladenac i pogonima „GSP-Kosmaj“ i „Lasta“.

Vozila koja se kreću ka Velikom Mokrom Lugu usmeravaju se na petlji Konjarnik prema naselju Medaković i dalje prema Velikom Mokrom Lugu.

Takođe, za saobraćaj će biti zatvoreno uključenje kod pogona “Lasta” prema Nišu.

Vozila koja se iz pravca Miloševog Kladenca i Laste kreću prema Nišu, na petlji kod “Laste” se usmeravaju na prolaz ispod autoputa i uključuju se na autoput prema Beogradu, gde će se preko petlje Konjarnik (Plavog Mosta) uključiti prema Nišu, iz Ulice Toplice Milana.

Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom privremenom saobraćajnom opremom i svetlosnom signalizacijom i izvodiće se uz asistenciju patrola saobraćajne policije.

Pročitajte o izmenama u saobraćaju u Ruzveltovoj ulici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: