Infiniti Emerg-E koncept

Na internetu su objavljeni renderi koncepta električnog sportskog automobila Infiniti Emerg-E, uoči najavljene premijere na sajmu automobila u Ženevi.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 28.02.2012.

11:49

Default images

Kako se približava datum početka ženevskog auto-salona pojavljuje se sve više “nenamerno” objavljenih rendera i fotografija novih automobila koji će biti zvanično predstavljeni na ovoj manifestaciji.

Poslednji u nizu je koncept sportskog automobila na električni pogon Infiniti Emerg-E.
Infiniti je započeo ograničenu kampanju predstavljanja ovog koncepta još u novembru 2011. godine kroz niz krupnih kadrova određenih detalja vozila, kako bi privukao pažnju automobilske javnosti.

Međutim, do sada nismo imali priliku da sagledamo Emerg-E u celini. Renderi koji su objavljeni prikazuju mali sportski dvosed niskog profila i futurističkog enterijera.
Infiniti nije objavio tehničke karakteristike koncepta Emerg-E, ali je ranije najavio da će u ovaj automobil pored električnog biti ugrađen i 1.2 litarski motor sa unutrašnjim sagorevanjem, koji će služiti za povećanje radijusa kretanja.

Japanski proizvođač je istakao i da elektirčni pogon koncepta Emerg-E neće uticati na sportske performanse ovog automobila.

Više detalja o Infinitiju Emerg-E biće poznato nakon njegove premijere.

Pročitajte utiske sa testa modela Infiniti FX30d S.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

22 h

Podeli: