Sprema se Twingo/Smart za 2014.

Nedavno smo preneli najavu da kompanije Daimler i Renault zajednički rade na razvoju novih generacija modela Renault Twingo i Smart. Kao potvrda te vesti, pojavile su se fotografije na kojima se vidi test prototip iz kojeg bi trebalo da nastanu ova dva automobila.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 28.02.2012.

09:39

Default images

Vozilo koje se vidi na snimku ima karoseriju koja predstavlja mešavinu izgleda Twinga druge generacije, pre najnovijeg redizajna, i dimenzija Smarta For Two.

S obzirom da su testovi u ranoj fazi, još uvek je nepoznato kako će izgledati serijske verzije ovih automobila, kao i da li će osim modela sa dva biti razvijeni i oni sa četriri sedišta, kao što je ranije najavljeno.
Izbor motora takođe je tajna, ali očekuje se da će pored benzinskih i dizel agregata u ponudi biti i električna varijanta poput aktuelnog modela Smart For Two Electric Drive koji razvija 74 ks i maksimalnih 120 km/h.

Nove generacije modela Renault Twingo i Smart na tržištu će se pojaviti najranije 2014. godine.

Pročitajte više o saradnji Mercedesa i Renaulta.

Vozili smo redizajnirani Renault Twingo 1.5 dCI 2012.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

21 h

Podeli: