Ruski AvtoVAZ uvodi treću smenu

Najveći ruski proizvođač putničkih automobila, AvtoVAZ, prvi put posle nekoliko godina uvodi treću smenu u pogonu za proizvodnju modela Lada Kalina i Lada Granta.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 29.11.2011.

21:45

Default images

Predsednik AvtoVAZ-a, Igor Komarov, izjavo je da se treća smena uvodi od sredine decembra 2011, kako bi se povećala proizvodnja automobila Kalina i Granta.

On je kazao da fabrika planira produkciju 150 000 primeraka novog modela Lada Granta u 2012. godini.

U pogonima kompanije AvtoVAZ, 29. novembra počela je serijska proizvodnja modela Lada Granta koji će zameniti klasični model Lade 2105/07, prenela je agencija RIA Novosti.

Direktor projekta porodice automobila Lada Granta i Lada Kalina, Oleg Grunjenkov, izjavio je da će se u trećoj smeni akcenat staviti na obučavanje personala za nove tehnologije.

Izvor: Tanjug

Rusija: Lada 2107 i dalje popularna

Putinu jedva "upalila" Lada Granta

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: