Ford donirao vozila hitne pomoći

Ambasadorka SAD u Srbiji Mary Warlick uručila je na svečanosti u poslovnom centru Grand Motorsa ključeve šest vozila koje je poklonila Evropska komanda vojske ove države.

Podeli

Vozila hitne pomoći donirana su Vojnomedicinskoj akademiji, Kliničko-bolničkom centru dr Dragiša Mišović i Institutu za majku dete u Beogradu, Gradskoj bolnici u Kruševcu i Sektoru za vanredne situacije pri Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Uz ovih šest, Evropska komanda vojske SAD donirala je još šest vozila posebne namene, čija je predaja u toku i to Gradskoj bolnici u Kraljevu, Crvenom krstu Srbije i ispostavi Granične policije u Novom Pazaru. Vrednost svih 12 vozila je 230.000 dolara, a za upotrebu tehnički ih je pripremio Grand Motors.

Vesti

Detalji o novom FIATu iz Kragujevca

Već se uveliko iznose detalji o novom modelu koji ćemo proizvoditi u Kragujevcu, o planovima i o načinu proizvodnje. Nas kao naciju koja obožva automobile, ipak najviše zanima kako će taj auto da izgleda i koliko će da košta.

Vesti petak 30.09. 18:26 Komentara: 8

Oštećen „španac“ (Foto)

Beograd baš nema sreće sa novim španskim tramvajima. Nakon 6. septembra, kada se prvi „španac“ pokvario po nailasku na prepreku na šinama, 29. septembra dogodila se nova nesreća.

Vesti petak 30.09. 12:35 Komentara: 14

Prve slike Škode Citigo

Volkswagen Up! dobiće srodnika sa Škodinim amblemom. Vest o ovakvom modelu pojavila se samo dva dana nakon završetka auto sajma u Frankfurtu na kojem je Up! imao svetsku premijeru.

Vesti petak 30.09. 09:00 Komentara: 25

Toyota Supra 2014

Dok su u Toyoti bili zauzeti pretvaranjem FT-86 koncepta u serijski sportski automobil, švedski dizajner Andreas Fougner kreirao je svoju varijantu buduće Supre.

Vesti petak 30.09. 08:00 Komentara: 1

Kinezi predstavili nove klonove

Kineski proizvođač Yema Auto na sajmu automobila u gradu Chengdu prikazao je novu generaciju svojih kopija poznatih svetskih modela. Ovoga puta, žrtve su VW Tiguan, Infiniti EX i starija verzija Audija A4 Avant.

Vesti četvrtak 29.09. 11:10 Komentara: 13
strana 1 od 42 idi na stranu