Ford donirao vozila hitne pomoći

Ambasadorka SAD u Srbiji Mary Warlick uručila je na svečanosti u poslovnom centru Grand Motorsa ključeve šest vozila koje je poklonila Evropska komanda vojske ove države.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 28.09.2011.

07:57

Default images

Vozila hitne pomoći donirana su Vojnomedicinskoj akademiji, Kliničko-bolničkom centru dr Dragiša Mišović i Institutu za majku dete u Beogradu, Gradskoj bolnici u Kruševcu i Sektoru za vanredne situacije pri Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Uz ovih šest, Evropska komanda vojske SAD donirala je još šest vozila posebne namene, čija je predaja u toku i to Gradskoj bolnici u Kraljevu, Crvenom krstu Srbije i ispostavi Granične policije u Novom Pazaru. Vrednost svih 12 vozila je 230.000 dolara, a za upotrebu tehnički ih je pripremio Grand Motors.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: