BMW 1M Coupe: Drift po heliodromu

Za ekskluzivnost reklame za automobil, nije više dovoljno samo prikazati drift, već odraditi ga na nekom zanimljivom mestu. Bavarci su ovaj put izabrali najviši heliodrom na svetu.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 30.06.2011.

09:02

Default images

Ovaj heliodrom nalazi se na neboderu U.S. Bank Tower u Los Anđelesu i nije baš mesto na kome biste očekivali drift BMW-a 1M. Visina ove zgrade je 310,2 metra, najviša je u Kaliforniji i deseta po visini u SAD.



Odmah se pokrenulo pitanje da li je snimak realan ili je proizvod vrsnih animatora. Portal "Jalopnik" upravo to je upitao tvorca video-spota.

On je odgovorio: "Naš zvanični odgovor je da smo hteli da napravimo seriju snimaka koji su toliko neverovatni da akrobacije na njima može izvesti samo najbolji vozač na svetu - Greg Tracy iz "Paklenih ulica" - uz pomoć savršene preciznosti modela 1M. Mi smo upravo i želeli da se ljudi pitaju i raspravljaju o tome da li je snimak animacija ili je pravi".

BMW će proizvesti ukupno 2.700 jedinica serija 1 M Coupe.

Pogledajte kako BMW 1M Coupe prolazi "kroz" zidove

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: