Izmena režima saobraćaja za vikend

Zbog rekonstrukcije mosta Gazela, od 29. aprila u 22 sata do ponedeljka, 2. maja, do 4 sata, biće izmenjen režim saobraćaja.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 29.04.2011.

07:38

Default images

Kako se navodi, za saobraćaj će biti zatvorena jedna polovina mosta Gazela u smeru od Šida ka Nišu, to jest od Novog Beograda ka starom delu grada.

Saobraćaj će se odvijati na drugoj polovini mosta tako što će dve saobraćajne trake biti namenjene za vozila koja se kreću od Niša ka Šidu, to jest od starog dela grada ka Novom Beogradu, a jedna saobraćajna traka za vozila koja se kreću od Šida ka Nišu.

Na saobraćajnoj petlji „Sava centar” za saobraćaj će biti zatvorena silazna rampa sa autoputa E-75 ka Ulici Vladimira Popovića, za vozila koja dolaze iz smera Šida.

Na saobraćajnoj petlji „Mostar” za saobraćaj se zatvara silazna rampa sa Gazele ka Bulevaru vojvode Putnika, Ulici kneza Miloša i Savskoj, za vozila koja dolaze iz smera Šida.

Isključenje sa autoputa E-75 prema Beogradu onemogućeno je na saobraćajnim petljama „Sava centar” i „Mostar”. Vozači koji žele da se sa autoputa E-75 isključe ka Beogradu treblo bi da koriste saobraćajne petlje kod „Arene”, ka Ulici španskih boraca ili Antifašističke borbe ili da se nakon prolaska mosta Gazela isključe na saobraćajnoj petlji „Autokomanda”.

Privremeni režim javnog prevoza

U dane vikenda i dalje će važiti privremeni režim rada linija javnog prevoza koji je primenjen na početku ove faze radova, s tim što će i vozila sa linija 74 i 94 u smeru ka Omladinskom stadionu odnosno ka Miljakovcu saobraćati preko petlje „Hitna pomoć”. Autobusko stajalište „Sava centar” u smeru ka centru grada tokom vikenda će biti privremeno pomereno u zaustavnu traku pre početka niše za autobuse.

Izvor - Beoinfo

Pratite najnovija dešavanja i radove na Gazeli

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: