Izmena režima saobraćaja za vikend

Zbog rekonstrukcije mosta Gazela, od 29. aprila u 22 sata do ponedeljka, 2. maja, do 4 sata, biće izmenjen režim saobraćaja.

Podeli

Kako se navodi, za saobraćaj će biti zatvorena jedna polovina mosta Gazela u smeru od Šida ka Nišu, to jest od Novog Beograda ka starom delu grada.

Saobraćaj će se odvijati na drugoj polovini mosta tako što će dve saobraćajne trake biti namenjene za vozila koja se kreću od Niša ka Šidu, to jest od starog dela grada ka Novom Beogradu, a jedna saobraćajna traka za vozila koja se kreću od Šida ka Nišu.

Na saobraćajnoj petlji „Sava centar” za saobraćaj će biti zatvorena silazna rampa sa autoputa E-75 ka Ulici Vladimira Popovića, za vozila koja dolaze iz smera Šida.

Na saobraćajnoj petlji „Mostar” za saobraćaj se zatvara silazna rampa sa Gazele ka Bulevaru vojvode Putnika, Ulici kneza Miloša i Savskoj, za vozila koja dolaze iz smera Šida.

Isključenje sa autoputa E-75 prema Beogradu onemogućeno je na saobraćajnim petljama „Sava centar” i „Mostar”. Vozači koji žele da se sa autoputa E-75 isključe ka Beogradu treblo bi da koriste saobraćajne petlje kod „Arene”, ka Ulici španskih boraca ili Antifašističke borbe ili da se nakon prolaska mosta Gazela isključe na saobraćajnoj petlji „Autokomanda”.

Privremeni režim javnog prevoza

U dane vikenda i dalje će važiti privremeni režim rada linija javnog prevoza koji je primenjen na početku ove faze radova, s tim što će i vozila sa linija 74 i 94 u smeru ka Omladinskom stadionu odnosno ka Miljakovcu saobraćati preko petlje „Hitna pomoć”. Autobusko stajalište „Sava centar” u smeru ka centru grada tokom vikenda će biti privremeno pomereno u zaustavnu traku pre početka niše za autobuse.

Izvor - Beoinfo

Pratite najnovija dešavanja i radove na Gazeli

strana 1 od 46 idi na stranu