Grand Motors na sajmu u Novom Sadu

Grand M i Grand Motors će na sajmu automobila u Novom Sadu posetiocima predstaviti više modela iz programa Ford, Volvo i Land Rover.

Podeli

Na našem tržištu od svih predstavljenih modela trenutno su najatraktivniji Ford Fiesta i Volvo crossover XC60

U Srbiji se šesta generacija Fieste prodaje od polovine februara, ali je na devetom sajmu u Novom Sadu ipak to premijerni model.

Od sredine jeseni prošle godine, kada je na najvažnijim tržištima u Evropskoj uniji počela prodaja Fieste u novom ruhu, do početka oktobra na Starom kontinentu do kupaca je stiglo više od 410.000 tih automobila. U septembru je na 19 najvažnijih evropskih tržišta kupcima isporučeno 51.400 Fiesti, što je najviše za taj model još od 1994. godine.

Fiesta, specijalno za sajam u Novom Sadu „startuje“ sa cenom od 9.900 evra.

Među Volvoovim najtraženijim vozilima na tržištu Srbije je model XC60, koji je svoj debi u našoj državi imao upravo u Novom Sadu 2008. godine.

Avangardni crossover je u međuvremenu u Evropi stekao brojne nagrade, najnovija među njima je SUV of the Year za 2009, priznanje koje je dodelo ugledni žiri Fleet World Honours. Istu titulu Volvo XC760 je ranije ove godine dobio i od prestižnog britanskog časopisa What Car?. Volvo XC60 se na našem tržištu nudi po ceni od 32.800.

Grand Motors i Grand M su za samo za vreme trajnja novosadske maniofestracije pripremili atraktivne, za nekoliko hiljada evra niže cene i drugih modela, među kojima se posebno istioču Mondeo u putničkom programu i sva komercijalna vozila.

Saznajte više o novoj generaciji modela Ford FIesta

Saznajte više o modelu Volvo XC60

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.