Francuski premijum brend otkriva rivala Audiju Q2

DS, koji se odvojio od marke Citroen i postao samostalan luksuzni brend u okviru PSA, predstaviće u četvrtak svoj novi automobil.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 12.09.2018.

11:50

Francuski premijum brend otkriva rivala Audiju Q2

Veruje se da je u pitanju model DS3 Crossback koji će biti predstavljen u DS-ovom dizajnerskom studiju u Parizu, a kao najavu predstijeće premijere, francuski proizvođač objavio je fotografiju detalja farova ovog automobila. DS3 Crossback će biti najmanji krosover u DS gami i ličiće na umanjenu verziju modela DS7 Crossback.

Francuski proizvođač ovim modelom napada segment premijum potkompaktnih krosover/SUV modela, kao što su Audi Q2 i MINI Countryman.

Automobil je baziran na CMP mehaničkoj platformi, koju će deliti sa sledećom generacijom modela Peugeot 208. Osim agregata sa unutrašnjim sagorevanjem, očekuje se da će motorizacija obuhvatiti i električnu verziju sa 115 ks , baterijama od 50 kWh i autonomijom u vožni od oko 450 km.

Nakon sutrašnje premijere, DS3 Crossback biće izložen na štandu ove marke na sajmu automobila koji se od 2. oktobra održava u francuskoj prestonici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: