Šta je spremila Toyota za sajam automobila u Beogradu

Toyota Srbija će na automobilskoj manifestaciji BG Car Show, na štandu u hali 1 Beogradskog sajma, izložiti vozila koja su trenutno u ponudi na našem tržištu.

Podeli

Prva zvezda na štandu Toyote će biti novi Land Cruiser. Cena ovog terenca kreće se od 47.500 evra, a izložbeni model u Premium paketu opreme košta 76.000 evra.

U ovogodišnjoj ponudi je još jedan model kome terenska vožnje ne predstavlja problem - pikap Hilux koji košta od 24.900 evra, bez PDV-a.

Toyota je pionir i već 20 godina lider u svetu kada je reč o ponudi vozila na hibridni pogon. Na štandu u hali 1 biće izložen i hibridni krosover C-HR, kao i SUV Toyota RAV4 sa hibridnim pogonom, a u ponudi su i jeftinije, benzinske verzije ovih modela.

Cena Toyote C-HR sa benzinskim 1.2T motorom startuje od 19.990 evra, dok je početna cena modela RAV4 sa benzinskim agregatom 23.990 evra.

Posetioci sajma BG Car Show u Beogradu imaće priliku da se upoznaju i sa noviim Yarisom, koji će biti predstavljen u dve različite verzije opreme.

Toyota Yaris u paketu opreme Stella sa novim benzinskim 1.5 motorom košta 12.690 evra. U cenu je uključena dodatna oprema u vrednosti od 800 evra.

Eksponate iz putničkog programa upotpunjuju i aktuelne verzije Aurisa i Corolle, u specijalnim paketima opreme po akcijskim cenama.

Iz ponude se izdvaja Toyota Corolla sa benzinskim 1.6 motorom u paketu opreme Style, koja u sajamskoj ponudi košta 15.990 evra.

Paket pored bogate standardne opreme - koja uključuje automatski klima uređaj sa dve zone, Toyota Touch 2 multimedijalni sistem sa sedmoinčnim ekranom, Bluetooth, kameru za vožnju unazad, tempomat, alu felne od 16'', LED dnevna i zadnja svetla, kožni upravljač sa komandama i kožnu ručicu menjača, električne podizače prednjih i zadnjih stakala - obuhvata i senzor za kišu, senzor za svetlo, elektrohromatski unutrašnji retrovizor, HAC sistem za pomoć pri kretanju uzbrdo i najviši paket bezbednosne opreme.

Toyota Auris u paketu opreme Black Edition, po ceni od 15.990 evra, pored standardne opreme (automatski klima uređaj, Toyota Touch 2 multimedijalni sistem sa sedmoinčnim ekranom, kamera za vožnju unazad, tempomat, alu felne od 17“) uključuje i metalik boju, sedišta u kombinaciji tkanine i Alcantare, zatamnjena zadnja stakla, zadnji spojler, "shark" antenu i spoljne retrovizore u crnoj boji.

BG Car Show počinje u četvrtak 22. marta, a trajaće do 28. marta.

Vesti

strana 1 od 1371 idi na stranu