BMW Serije 8 zagreva se za predstojeću premijeru

BMW je objavio video sa završnih testova novog najluksuznijeg kupea iz svoje game.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 30.01.2018.

11:10

BMW Serije 8 zagreva se za predstojeću premijeru
Screenshot YouTube

Iako su početkom januara na Internet “procurile” nezvanične fotografije novog modela, BMW i dalje na snimcima i fotografijama krije izgled kupea Serije 8 kamuflažnom folijom.

Ovog puta, nemački proizvođač nas vodi u Italiju, gde se pretprodukcijska Serija 8 testira u vožni na specijalnoj stazi, pri velikim brzinama: BMW Serije 8 Coupe baziran je na istoj mehaničkoj platformi koju koristi i top limuzina – BMW Serije 7. To znači da će automobil biti opremljen istom pogonskom gamom ali i najnovijim tehnologijama koje su dostupne na najluksuznijem BMW-ovom sedanu.

Očekuje se da se u vrhu ponude nađe V12 motor, a kasnije će se pojaviti i sportski M8 koji bi za pogon trebalo da koristi 4.4 twin-turbo V8.
Screenshot YouTube
BMW je najavio da će Serija 8 Coupe imati svetsku premijeru u 2018, a prva izgledna lokacija biće auto-salon Ženevi koji za predstavnike medija počinje 6. marta.

Automobil bi u prodajne salone u Evropi trebalo da stigne krajem leta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: