Škoda predstavlja novi SUV do kraja godine?

Kako će izgledati novi Škodin SUV sa sedam sedišta mogli bismo da saznamo pre isteka 2015. Vozilo za koje se u javnosti spekuliše da će se zvati Snowman ili Polar, trebalo bi da bude predstavljeno u Češkoj do kraja godine, dok će se svetska premijera najverovatnije dogoditi na auto-salonu u Ženevi 2016.

Izvor: B92

Ponedeljak, 04.05.2015.

13:52

Default images
Foto: DesignRM

Novi SUV koristiće modifikovanu MQB platformu na kojoj je baziran i Superb treće generacije, dok će dizajn vozila biti sličan budućoj Škodi Superb Combi.

Škodin sedmosed sa povišenim odstojanjem od tla trebalo bi da bude dugačak oko 4,6 m.
Foto: DesignRM
SUV će standardno imati 5 sedišta, a dodatni, treći red biće dostupan kao doplatna opcija. S obzirom na najavljenu dužinu vozila, poslednja dva sedišta najverovatnije će biti dovoljna samo za smeštaj dece.

Automobil će standardno biti ponuđen sa prednjim pogonom, dok će modeli sa bogatijom opremom i snažnijim motorima imati pogon na sva 4 točka.
Test prototip (Foto: worldcarfans.com)
Veruje se da novi SUV neće biti samo još jedan "urbani terenac" već da će, barem u verziji 4x4, imati solidne terenske karakteristike.

Na fotografijama možete videti mogući dizajn novog Škodinog SUV prema sajtu DesignRM, kao i testni prototip sa modifikovnom karoserijom modela Yeti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: