SsangYong predstavio Rexton W na sajmu u Beogradu

Uvoznik SsangYong vozila za Srbiju, kompanija Ratola, izložila je u hali 1 na Beogradskom sajmu dva modela ovog južnokorejskog proizvođača terenaca - Rexton W i Korando.

Izvor: B92

Sreda, 19.03.2014.

09:37

Default images

Nakon prošlogodišnjeg povratka na srpsko tržište, na BG Car Show 2014. SsangYong premijerno predstavlja novu, treću generaciju poznatog terenca Rexton W.

Pored toga, korejska kompanija na sajmu obeležava i svoj 60 rođendan.
Treća generacija terenca Rexton donosi novi 2.0 e-XDi aktivni dizel motor, zahvaljujući kojem je SsangYong uspeo da ostvari spoj ekonomičnosti u potrošnji goriva, sa jedne, i performansi i praktičnosti, sa druge strane.

Motor proizvodi 155 ks i 360 Nm maksimalnog obrtnog momenta. Obrtni moment je optimizovan u donjem opsegu od 190 Nm kroz najčešće upotrebljivan raspon obrtaja motora, od 1.500 do 2.800 o/min.

Kao rezultat, vozilo Rexton W ostvaruje 193 g/km emisije ugljen-dioksida, u verziji sa šestobrzinskim manuelnim menjačem i prednjim pogonom, što je poboljšanje od 15 odsto u odnosu na izlazni model.
SsangYong Korando
Pored Rextona W, tu je i već poznati Korando, globalni strateški model kompanije Ssang Yong koji je u svetu prodat u preko100 hiljada primeraka.

Korando sada nudi kompletnu liniju pogonskih grupa koja uključuje snažni 2.0 litarski dizel motor, kao i dizel i benzinske motore sa niskom emisijom ugljen-dioksida.
Sa fokusom na kvalitet i privlačnost, Korando je dizajniran i razvijen u Evropi od strane poznatog stiliste Đorđeta Đuđara (Giorgetto Giugiaro) .

Oba izložena SSangYong modela imaju garanciju od 5 godina koja se ostvaruje u novoformiranoj servisnoj mreži u Srbiji.

Više fotografija sa sajma automobila pogledajte u Galeriji.

Pratite naš specijal Sajam u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

14 h

Podeli: