BG Car Show 2014. trajaće tri dana duže

Organizatori su saopštili da će "BG Car Show" trajati do nedelje 23. marta, umesto kako je ranije najavljeno 14-20. marta.

Izvor: B92

Ponedeljak, 24.02.2014.

11:58

Default images

Ovogodišnja manifestacija održaće na Beogradskom sajmu, u halama 1, 1A, 2, 3, 3A i 4, a u istom terminu (14-23. marta), organizuje se i 8. međunarodni sajam motocikala, "Motopassion".

Prodavci automobila u Srbiji kažu da kupci na Sajmu ne treba toliko da računaju na niže cene vozila, koliko na povoljnije kredite, odnosno olakšice prilikom kupovine u vidu nižih kamata na krediti ili lizing. Oni tvrde da pojedini modeli već sada koštaju ispod nabavne cene tako da neće biti novih sniženja.

Predsednik Udruženja uvoznika, Miloš Petrović, kaže da situacija ne može biti lošija od trenutne jer je prodaja u januaru bila tri puta manja.

"Mi smo organizovali ovaj Sajam da nešto pokušamo, ostalo je i na zakonodavcu da nešto uradi da bi prodaja bila veća", kaže Petrović.

Međunarodni salon privrednih vozila, "Beotruck", koji je na Beogradskom sajmu trebalo da se održi u periodu 25-29. marta, otkazan je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: