KIA: Novembarska prodajna akcija

KIA je tokom novembra 2012. godine obezbedila popuste za gotovo sve modele koji su u ponudi. Tako se najjeftiniji Rio hečbek sa 1.2 litarskim benzinskim motorom sa 85 ks i LX Cool paketom opreme na akciji može se nabaviti po ceni od 8.990 evra.

Izvor: B92

Četvrtak, 01.11.2012.

15:07

Default images

Pored ovog modela, na popustu je i Rio Sport Sedan koji u verziji 1.2 sa 85 ks i paketom LX Fun košta od 10.790 evra, kao i novi Cee'd, čija cena za benzinski 1.4 litarski model sa 100 ks iznosi od 11.790 evra.

Na akciji je i SUV Sportage, koji će moći da se kupi za 15.990 evra. Reč je o benzinskoj verziji sa 1.6 litarskim GDI motorom sa 135 ks.

U Kiji ističu da svi gore pomenuti modeli već u startnom paketu imaju šest vazdušnih jastuka, elektronske bezbednosne sisteme (ABS, EBD, ESP, BAS, TCS, VSM, HAC), klima uređaj, radio/CD/MP3 plejer, elektropaket. Osim toga, model Sportage isporučuje se i sa alu felnam od 16 inča.

Pored najnovijih modela, KIA u ponudi ima i prethodnu generaciju modela Cee'd koji se može kupiti po ceni od 10.190 evra.

Prodavac Kijinih automobila u Srbiji, KIA Auto Beograd, kaže da su promotivne cene omogućene u saradnji sa kompanijom KIA, a pored sniženih cena obezbeđeni su i specijalni pokloni poput posebnih uslova finansiranja, zimskih guma ili dodatne opreme.

Sve dodatne informacije o cenama i uslovima finansiranja, mogu se dobiti kod ovlašćenih KIA prodavaca u Srbiji.

Vozili smo: KIA Rio 1.2 CVVT EX Urban.

Vozili smo: KIA Rio Sport Sedan 1.2 EX.

Vozili smo: novi KIA Cee'd.

Vozili smo: KIA Sportage 2.0 CRDi Style.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: