Radovi na autoputu kroz Beograd

U četvrtak 13. septembra od 12 časova, ukoliko to vremenski uslovi dozvole, za saobraćaj će nakon završene rekonstrukcije ponovo biti otvorena deonica autoputa kroz Beograd u smeru Šid - Niš, od Dušanovca do Konjarnika. Takođe u četvrtak 13. septembra, ali od 23 časa, zbog rekonstrukcije za saobraćaj će biti zatvorena deonica autoputa na Dušanovcu, u smeru Niš - Šid, u dužini 1.120 m.

Izvor: B92

Četvrtak, 13.09.2012.

10:40

Default images

Vozila koja dolaze iz smera Niša usmeravaće se na ovom delu autoputa u suprotnu kolovoznu traku (smer Šid - Niš), gde nastavljaju da se kreću preticajnom (krajnjom levom) saobraćajnom trakom. Nakon toga, vraćaju se u kolovoznu traku namenjenu za kretanje ka Šidu, odnosno u normalan režim saobraćaja.

Na ovom delu kolovoza saobraćaj će se odvijati dvosmerno, a vozila koja se kreću u smeru Šid – Niš zadržavaju svoj smer i za kretanje mogu koristiti srednju (voznu) saobraćajnu traku.

U ovoj fazi radova biće omogućeno uključenje vozila na autoput na petlji Dušanovac, iz smera Kruševačke ulice, kao i dalje kretanje ka mostu Gazela, korišćenjem krajnje desne saobraćajne trake, zatim pomoćne saobraćajnice paralelne sa autoputem u visini Krivolačke ulice i dalje korišćenjem pomoćne saobraćajnice kod petlje Autokomanda.

Iz “Puteva Srbije” apeluje na sve učesnike u saobraćaju da obrate pažnju na postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju, prilagode brzinu kretanja postojećim uslovima i povedu računa o bezbednosti radnika na terenu.

Pročitajte o aktuelnim noćnim radovima na Pančevačkom mostu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: