Render: BMW M3/M4 Coupe 2014.

BMW planira da 2014. godine ponudi tržištu novi, redizajnirani M3 Coupe. Bavarski proizvođač još uvek se dvoumi oko oznake budućeg modela, a na renderu koji se pojavio na internetu, može se videti kako će izgledati ovaj sportski BMW.

Izvor: B92

Četvrtak, 29.12.2011.

09:08

Default images

U BMW-u još uvek nisu odlučili da li će budući M3 Coupe preimenovati u M4, kako su ranije nagoveštavali, ali poznato je da će ovaj automobil biti baziran na seriji 4 koja je planirana za 2013.

Novi M3 Coupe imaće karakterističan, prepoznatljivi M pečat. Na prednjem delu, automobil će dobiti sportski branik u M stilu i redizajnirane farove sa LED svetlima.

Najveća nepoznanica je šta će se nalaziti ispod haube ovog automobila. BMW je ranije najavio da će aktuelna generacija modela M3 biti poslednja koju će pokretati atmosferski V8 motor.

To znači da će M3 Coupe svakako dobiti novi pogonski agregat, ali iz BMW-a nisu precizirali da li je u pitanju linijski šestocilindrični turbo motor ili novi 3.3 litarski V6 bi-turbo od 450 ks.

Novi BMW M3 Coupe očekuje se u prodaji 2014. godine.

Špijuniranje: novi BMW M3

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: