Novi Opel Manta?

Iz Opela najavljuju novi sportski automobil koji će biti u klasi nekadašnje Mante ili GT-a.

Izvor: B92

Utorak, 08.11.2011.

16:23

Default images

Direktor nemačkog proizvođača Karl-Friedrich Stracke nedavno je kazao da je Opelu potreban sportski model i da razmišljaju o novoj Manti ili GT-u, ali nije mogao da potvrdi da li će i kada jedan ovakav automobil ući u serijsku proizvodnju.

Iz Opela je saopšteno i da rade na novom vozilu koje bi trebalo da bude hibrid sa gorivim ćelijama. Taj automobil bi u Opelovoj gami bio poziconiran iznad aktuelnog modela Insignia. Kao osnova poslužila bi platforma Epsilon II koju General Motors koristi za svoja vozila sa velikim međuosovinskim rastojanjem.

Opel je još 2010. na auto-salonu u Ženevi predstavio koncept Flextreme GT/E za koji je tada rečeno da će odigrati značajnu ulogu u razvoju novih modela ovog proizvođača.

Opel Flextreme GT/E

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: