Kako izgleda kada dvometraš vozi Lamborghini VIDEO

Influenser je pokazao kako to izgleda kad osoba visoka preko dva metra sedne za upravljač supersportskog automobila.

Izvor:

Utorak, 22.11.2022.

11:07

Kako izgleda kada dvometraš vozi Lamborghini VIDEO
Foto: Johnnie Rik/Shutterstock

Supersportski automobili garantuju uživanje za upravljačem, ali "kažnjavaju" vozača za svaki prekomerni kilogram svojom ergonomijom.

A kako nam pokazuje ovaj video, i za svaki prekomerni centimetar visine. To je na sopstvenom primeru pokazao Georges Maroun Kikano, na društvenim mrežama poznatiji kao GMK.
Bogati francuski influenser libanskog porekla ne skriva svoju strast prema luksuznim automobilima, a pritom nastoji da isproba sve što je na meniju. To ponekad zna biti izazovno, posebno ako ste visoki 204 i imate 115 kilograma, piše portal Index.

GMK je pokazao kako to izgleda na Lamborghiniju Aventador sa V12 motorom od 770 KS. On vrata ne koristi, nego doslovno uskače u auto.

U svakom slučaju, video će možda nekome biti zabavan, ali svakako se radi o vrlo opasnom načinu vožnje. GMK verovatno nije svestan toga, jer mu ovo nije prvi put da se tako vozi u roudsteru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: