Kako izgleda jedan od najlepših auto-puteva na svetu VIDEO

Auto-put Hepu-Napo, koji se prostire kroz jugozapadnu kinesku regiju Guangsi, zaista je poseban.

Izvor: Izvor: biznisinfo.ba

Petak, 19.08.2022.

10:20

Default images

Kina je zemlja sa brojnim predivnim lokacijama i zapanjujućim auto-putrvima. Ipak, auto-put Hepu-Napo, koji se prostire kroz jugozapadnu regiju Guangsi, zaista je poseban.

Betonska konstrukcija predstavlja snažan kontrast gustim šumama i brdima koji je okružuju i stvara veličanstveni prizor kome je teško odoleti, prenosi Punkufer.

Štaviše, svetski mediji proglasili su auto-put S60 koja se nalazi u blizini granice sa Vijetnamom jednim od najlepših na svetu.

Iako na fotografijama iz vazduha često izgleda da zvrji prazan, auto-put je građen sa pogledom u budućnost. U najmnogoljudnijom zemlji sveta živi 1,4 milijarde stanovnika, od čega četrdesetak odsto u ruralnim krajevima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: