Zbogom pameti: Sipao gorivo, zapalio cigaretu, ali i svoj automobil VIDEO

Pušenje može biti loše po zdravlje na više načina.

Izvor: Izvor: B92, Revijahak.hr

Subota, 06.08.2022.

08:48

Zbogom pameti: Sipao gorivo, zapalio cigaretu, ali i svoj automobil VIDEO
Foto: Nakun/Shutterstock

Ne moramo vas podsećati da ne pušite dok sipate gorivo, za ne? Pušenje može biti loše za zdravlje na više načina, a ovaj je vozač je naučio lekciju na teži način.

Snimak sigurnosne kamere sa benzinske stanice u Čeljabinsku prikazuje vozača Renault Logana (u Rusiji se prodaje pod brendom Renault, a ne Dacia) koji je zapalio cigaretu na najgorem mogućem mestu, dok je sipao gorivo.

Incident se dogodio 23. jula, a nije potrebno naglašavati da se sve moglo završiti i mnogo gore. Logan se odmah zapalio, ali na sreću nije eksplodirao rezervoar, a vozač je uspeo da uđe u automobil i odveze ga na bezbednu razdaljinu. Sada možete videti zašto gotovo sve benzinske stanice širom sveta imaju natpise "Zabranjeno pušenje"… Nekima očigledno ni to nije dovoljno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: