Šta raditi dok čekate da vam se napuni električni automobil?

Tesla ima rešenje - otvara prvi Supecharger sa bioskopom.

Izvor: Izvor: B92, Revijahak.hr

Utorak, 24.05.2022.

13:13

Šta raditi dok čekate da vam se napuni električni automobil?
Foto: TierneyMJ/Shutterstock

Ukoliko vam se isprazni električni automobil, čeka vas barem pola sata punjenja. Šta ćete raditi u tom periodu? Jedan od izbora je sedma kafa tog dana, zatim, možete u automobilu razmišljati o smislu života, povećanju cena električne energije, čitati knjigu, buljiti u smartfon ili jednostavno stajati pored punjača brojeći procente napunjenosti baterije.

U kompaniji Tesla su svesni ovog problema pa su došli na ideju da naprave veliki Supercharger sa drive-in bisokopom i restoranom u kalifornijskom gradu Santa Monika.
Foto: Tesla promo
Supercharger će imati ukupno 62 punjača. Na dva bioskopska platna prikazivaće se filmovi u trajanju 30 minuta, odnosno odlomci iz holivudskih klasika, a restoran će biti u stilu pedesetih godina prošlog veka.

Dakle, priključite automobil na punjač, uzmete kokice, brzo ih pojedete i pogledate najzanimljivijih pola sata Kuma, Prohujalo sa vihorom, Vrtoglavice, Taksiste…

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: