Policajci ostali u čudu: Umesto sedišta, u automobilu zatekli drvenu hoklicu

Policija je vozaču Volkswagena zabranila nastavak vožnje, ali ne samo zbog ovakve "dodatne opreme".

Izvor: Izvor: B92, Revijahak.hr

Ponedeljak, 23.05.2022.

10:32

Policajci ostali u čudu: Umesto sedišta, u automobilu zatekli drvenu hoklicu
Foto: Polizei Gütersloh

Koliko ste puta čuli onu čuvenu rečenicu: Toga nema u Nemačkoj. Možda Nemačka jeste pravosudni raj, ali ni u "savršenoj" državi nije sve idealno.

Tako je u Severnoj Rajni-Vestfaliji policija zaustavila Volkswagen sa neverovatnim delom dodatne opreme. Kada kupuju automobil, imućni kupci obično naruče kožna sedišta sa električnim podešavanjem položaja, memorijom i grejanjem/hlađenjem.

Ovaj vozač očigledno ne spada u grupu bogatijih jer je umesto standardnog sedišta stavio – drvenu hoklicu, koju je pričvrstio na postolje od dve daščice.

Ne treba posebno napominjati da ovakvo vozilo ne bi prošlo tehnički pregled i da je vožnja na drvenoj sjedalici više nego opasna.

Policija je vozaču Volkswagena zabranila nastavak vožnje, ali ne samo zbog ovakve "dodatne opreme". Naime, 33-godišnjak nije imao ni vozačku dozvolu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: