Marketing stručnjak prodaje auto: Hrpa smeća na točkovima

Interesantan način postavljanja oglasa osvanuo je u Bosni i Hercegovini.

Izvor: B92

Utorak, 17.05.2022.

17:00

Marketing stručnjak prodaje auto: Hrpa smeća na točkovima
Foto: Auto Magazin

Na fejsbuk stranici 'Banjaluka - Mali oglasi' osvanuo je netipičan oglas o prodaji polovnih Ford Focusa.

Umesto lepih reči i hvalospeva, vlasnik je otvorio dušu i svoj 20-godišnji Focus opisao kao „gomilu smeća“.

„Zamenite jedan deo i idete na sledećih 10 i tako u nedogled. Uglavnom radiš za njega. Neću više, pa ako ima budala kome je dosadno u životu, neka ga kupi'.

Vlasnik navodi i da su trenutno svi delovi zamenjeni i da nisu potrebna dodatna ulaganja, ali ko zna šta će jutro doneti. Ako uspe, biće odlično i do kraja dana se očekuju nove investicije.

„Nije nigde trula, ali je izgrebana na sve strane pošto ga svaki drugi dan udaram nogama. Šteta je reći cenu. Ponude u inboks pa ćemo videti ko nudi najviše neka se vozi što dalje od mene. Može da bude i zamena za auto ako ga neko slučajno ponudi - stoji u oglasu poštenog vlasnika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: