Slupao auto od 700.000 dolara jer nije umeo da koristi manuelni menjač FOTO

Šteta na skupocenom vozilu nije zanemarljiva, a vlasnik će morati da je plati iz svog džepa pošto auto nije bio registrovan ni osiguran.

Izvor: B92

Sreda, 04.05.2022.

08:07

Slupao auto od 700.000 dolara jer nije umeo da koristi manuelni menjač FOTO
Foto: Ford promo

Ford GT u Heritage Edition verziji je veoma redak automobil, s obzirom da je napravljeno svega 346 primeraka.Ovaj model je san svakog ljubitelja američkih automobila, ali za 50-godišnjaka iz Boka Rantona na Floridi taj san se pretvorio u noćnu moru.

Kako piše Motor1, vlasnik je odlučio da nedavno kupljeni Ford GT malo provoza po kraju u kome živi, ali je ubrzo izgubio kontrolu nad automobilom i zakucao se u obližnju palmu.

Tokom policijskog uviđaja nesrećni vlasnik je priznao da nikada nije vozio automobil sa manuelnim menjačem.

Šteta na GT-u nije zanemarljiva, a vlasnik će morati da je plati iz svog džepa pošto auto nije bio registrovan ni osiguran. Današnja vrednost Forda GT Heritage Edition iz 2006. godine je oko 700.000 dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: