Kako izgleda kada kamionom uletiš u tornado VIDEO

Šleperi su znatno teži od putničkih automobila, ali ni oni nemaju mnogo šanse protiv ovako moćne prirodne slie.

Izvor: B92

Ponedeljak, 13.09.2021.

10:20

Default images

Snimak iz kabine kamiona-šlepera prikazuje trenutak kada se vozilo zateklo na putu tornada koji je pogodio grad Horšam u Pensilvaniji.

Incident se dogodio ranije ovog meseca, a video pokazuje svu snagu sile prirode dok se vetar i naleti kiše naglo pojačavaju, da bi sve kulminiralo prevrtanjem šlepera na bok. Srećom, izgleda da vozač nije povređen.

Video je podeljen i na Redditu, a neki korisnici sugerišu da je vozač mogao da pokuša da spreči incident okretanjem kabine kamiona bilo levo ili desno, kako bi kamion i njegova prikolica formirali oblik slova L.

Međutim, s obzirom na to da se pravac vetra brzo menjao i da se sve odigralo veoma brzo, teško je reći da li bi takav manevar imao ikakvog efekta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: