Lamborghini koji oduzima dah VIDEO

Nedavno predstavljeni Aventador Ultimae označio je kraj jedne ere - poslednji Aventador u deset godina proizvodnje, i poslednji Aventador koji je koristio za pogon V12 motor.

Izvor: B92

Sreda, 28.07.2021.

19:00

Lamborghini koji oduzima dah VIDEO
Photo: Lamborghini

Ispred vas je automobil koji odaje počast tom nasleđu i koji iz tog razloga koristi naziv „Era“, zajedno sa imenom kompanije „Huber“ koja stoji iza svega.

Kompanija je odlučila da ukloni prednju i zadnju masku i koristi agresivnije komponente od ugljeničnih vlakana.

Prednja strana ima veće ugaone usisnike sa strane i ogroman „spliter“, dok zadnji prihvata ugaone usisnike koje biste videli na avionu sa redizajniranim izduvnim cevima u sredini.

Dostupna je i opcionalna "čizma" od ugljeničnih vlakana, a umesto značke Lamborghini koristi se značka tjuning kuće. Značke mogu izgledati pomalo ekstremno, s obzirom na to da su zamenjeni samo branici, ali Lamborghini je izgleda odobrio sve ovo.

Naime, Fabio Lamborghini, nećak Ferrućija Lamborghinija, prisustvovao je otkrivanju ‘Huber Ere’ na posebnom događaju u Velikoj Britaniji, održanom u Rovneiburi House u Hertfordshireu.

U planu je ukupno 21 primerak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: