Šta nas očekuje na putevima u Srbiji 22. jula VIDEO

U odnosu na dane vikenda, radnim danima je na auto-putevima manji broj vozila, ali i dalje veliki broj stranih državljanja tranzitira kroz našu zemlju, saopštava AMSS.

Izvor: B92

Četvrtak, 22.07.2021.

08:00

Šta nas očekuje na putevima u Srbiji 22. jula VIDEO
Foto: B92/NÆ

Prohodnost puteva je dobra, a intezitet saobraćaja uglavnom umeren.

Ukoliko putujete ka letnjim destinacijama, pored čekanja na graničnim prelazima, a koja su znatno duža tokom turističke sezone, računajte i na moguće zastoje u zonama radova kao i na naplatnim stanicama na auto-putevima.

Radnim danima je, u odnosu na dane vikenda, na auto-putevima manji broj vozila, ali i dalje veliki broj stranih državljanja tranzitira kroz našu zemlju, te usled nekoh nepredviđenih situacija može dolaziti do čekanja i stvaranja gužvi.

U prilogu Auto-moto saveza Srbije možete saznati na kojim putnim pravcima se odvijaju radovi, kako biste na tim deonicama bili posebno oprezni:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: