Rentirao tek kupljen Ferrari – vratio ga slupanog VIDEO

Ferrari F8 Tributo sa preko 700 KS očigledno je bio preveliki zalogaj.

Izvor: Izvor: B92, Index.hr

Četvrtak, 17.06.2021.

12:40

Rentirao tek kupljen Ferrari – vratio ga slupanog VIDEO
F8 Tributo (Foto: Ferrari promo)

Agencija Royalty Exotic Cars iz Las Vegasa, koja se bavi iznajmljivanjem ekskluzivnih automobila, podelila je neprijatno iskustvo sa jednim klijentom.

Nakon što su tek kupljeni F8 Tributo iznajmili mušteriji, čovek im se javio da je navodno imao manju nezgodu kada je udario kamen na putu.

Zato je umesto da automobil vrati lično, nazvao agenciju da ga sami pokupe.

Ferrari su pokupili, a kad su stigli u garažu i podigli ga na dizalicu - prizor nije bio nimalo lep. Oštećenja su bila daleko veća od uništenog točka, tolika da je čak napuknuo okvir automobila.

Takvu štetu teško da bi mogao da prouzrokuje lagani udarac nakon pokušaja izbegavanja kamena pri 70-ak km/h - kako je tvrdio klijent. U svakom slučaju, od udarca u kamen ne bi se oštetile obe felne, aktivirao vazdušni jastuk i odlomio deo obližnjeg ivičnjaka.

Kasnija istraga pokazala je da su na putu, u blizini, pronađeni delovi Ferrarija, kao i poduži tragovi kočenja.

Iako je najam automobila iznosio 899 dolara za četiri sata vožnje, ovo će biti i te kako skupa zabava, što će se saznati nakon razgovora sa osiguravajućom kućom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: