Šest godina se trudio i uspeo: Parkirao na svako mesto

Upornost se isplati.

Izvor: B92

Utorak, 04.05.2021.

17:00

Šest godina se trudio i  uspeo: Parkirao na svako mesto
Foto: B92/NÆ

Britanac po imenu Geret Vajld je za šest godina uspeo da se parkira na svih 211 mesta ispred lokalnog supermarketa u predgrađu Londona.

Kako bi bio siguran da ne promaši neko mesto ili više puta parkira na isto, tridesetdevetogodišnji Geret Vajld vodio je detaljnu evidenciju.

On je počeo 2015. godine, kaže da šezdesetak puta godišnje poseti ovu prodavnicu i da će se truditi da se zabavi tako što će svaki put parkirati na drugom mestu.

On je napravio šemu parkinga, označio je sva mesta, a kao pomoć je koristio Google Maps, pa je preskakao mesta za invalide i ona rezervisana za motocikle, a parking mesta za porodice je koristio tek kada mu se rodila ćerka.

Nije varao – jedna kupovina jedno parkiranje. Uspeo je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: