Prodaje se Lamborghini Murcielago Versace

Lamborghini je proizveo niz specijalnih verzija Murcielaga tokom desetogodišnjeg perioda proizvodnje ovog superautomobila, a model Versace je jedan od najinteresantnijih.

Izvor: B92

Sreda, 10.03.2021.

09:19

Prodaje se Lamborghini Murcielago Versace
Photo: Lamborghini

Dizajniran je u saradnji sa italijanskim modnim brendom Versace, a proizvedeno je samo 20 primeraka. Ovo je jedan od svega 12 proizvedenih sa upravljačem na levoj strani.

Unutrašnjost je presvučena kombinacijom crne i bele kože, a tu se nalazi i pločica sa brojem automobila, dok se na spoljnjoj strani vrata nalazi unikatni logo.

Kupci su mogli da naruče automobil u crnoj ili beloj boji, a prvobitni vlasnik je naručio i Reventon felne.

Takođe, napravio je i nekoliko modifikacija pa je automobil dobio prednji branik unikatnog izgleda sa istaknutijim "spliterom", proširene pragove, istaknuti fiksirani zadnji spojler, izduvni sistem koji omogućava promenu zvuka pritiskom na dugme, a Lamborghinijev 6,5-litarski atmosferski V12 motor sada razvija 680 KS umesto standardnih 631 KS.

Automobil je proizveden 2008. godine, ali je registrovan tek 2012. godine. Dosad je prešao oko 10.000 kilometara. Cena automobila iznosi 703.000 dolara, što je i više nego čudno jer je nedavno sličan primerak prodat za 149.500 evra.
Photo: Lamborghini

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: