Test polovnjaka: Subaru Forester – vozilo za svaku podlogu

Druga generacija Forestera našla se na testu Polovnih automobila.

Izvor: B92

Petak, 19.02.2021.

10:03

Test polovnjaka: Subaru Forester – vozilo za svaku podlogu
Screenshot

Ovaj SUV svakako nije najlepši model Subarua, ali se lepota ovde nije ni očekivala. Ljubitelji marke se odlučuju za vozila ovog japanskog proizvođača uglavnom zbog njihovih tehničkih karakteristika i voznih osobina, a ne zbog njihove estetike.

Pogonjen atmosferskim bokser motorom a uparen sa čuvenim sistemom stalnog pogona na sva 4 točka – ovaj Subaru predstavlja dobar paket za one vozače koji traže nešto više, ali nisu spremni da izdvoje preveliku sumu novca.

Besprekorna servisna istorija testiranog primerka je za svaku preporuku, a kako se vozi i šta sve krije u gepeku, pogledajte u najnovijem testu. Vaša zapažanja očekujemo u komentarima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: